2 kuukauden Ratsastajan Mentaalivalmennus verkossa 1.11. - 31.12.2021 Normaalihinta 240€

Syystarjous 24.9.2021 asti
Haluatko saada ratsastustunneista ja valmennuksista irti huomattavasti enemmän? Hevonen on kuin ratsastajansa peili. Kaikki miten ajattelet, toimit ja tunnet, heijastuu hevoseesi.


Ratsastajan mentaalivalmennus on kahden kuukauden mittainen intensiivinen valmennusjakso, joka on tarkoitettu sinulle, joka käyt ratsastustunneilla tai harrastat ratsastusta itsenäisesti. 

Huippuvalmentaja Suski Fagerström perehdyttää sinut menestyneiden ratsastajien saloihin. 

 • Opit ymmärtämään itseäsi ja hevosta syvällisemmin sekä hallitsemaan tunnetiloja, jotka vaikuttavat ratkaisevasti kaikessa yhteistyössä
 • Pystyt saamaan ratsastuksesta irti enemmän ja kehittymään tehokkaammin myös aivan tavallisilla ratsastustunneilla
 • Kehität hevosenkäsittelytaitojasi

Tämä sopii sinulle, joka haluat löytää todellisen yhteyden itseesi ja hevoseen sekä muodostaa välillenne toimivan yhteistyön. 

Valmennusten sisältö:

 1. Itsetuntemus hevosen kanssa työskennellessä
 2. Näin mielesi toimii ja hevonen sen peilaa
 3. Ohjelmointisi ja miten se vaikuttaa yhteistyöhön hevosen kanssa
 4. Uusien toimintatapojen oppiminen ja niiden vieminen rutiiniksi
 5. Resilienssi - vastoinkäymiset kuuluvat kehittyvän ratsastajan polulle. Näin toivut niistä paremmin.
 • BONUS: Suskin livevalmennus joka kuukausi verkossa (Zoom).                
 • 8.11. klo 19-20.30 ja 
 • 13.12. klo 19-20.30
 • Valmennus on katsottavissa myöhemmin Facebook-ryhmästä.
 • Viikottainen inspiraatiotehtävä.
 • Oma Facebook-ryhmä, jossa saa etätukea valmentajalta ja pääsee vaihtamaan kokemuksia muiden valmennusryhmäläisten kanssa
 • Kaikki kurssimateriaalit ovat käytettävissäsi Facebook-ryhmässä 31.1.2022 asti 

--

Mentaalivalmennus on tarkoitettu lisäoppimateriaaliksi kaikille ratsastustunneilla kävijöille sekä itsenäisesti ratsastaville. Tämä sopii myös kilparatsastajille, ratsastuksenopettajille ja hevosten kouluttajille.

 • Onko sinun vaikea hallita tunteitasi ratsastuksessa? Tuntuuko, että hevosen jännitys voisi johtua itsestäsi?
 • Turhaudutko, kun hevosesi ei toimi kuten haluaisit?
 • Oletko hirmu itsekriittinen ja ankara itsellesi tai koetko välillä olevasi liian vaativa hevosellesi?
 • Onko sinulla tunne, ettet pysty olemaan tarpeeksi läsnä, kun ajatukset pyörivät tuhatta ja sataa?
 • Koetko kisajännitystä tai epäonnistumisen pelkoa?
 • Haluatko oppia keinoja, miten toimia pelkäävän, jyräävän tai stressaantuneen hevosen kanssa?
 • Onko sisäinen puheesi negatiivista ja tuomitsevaa?

Näitä taitoja tarvitsee jokainen ratsastaja. Tarjoushinta 145 € on voimassa, kun ilmoittaudut 24.10.2021 mennessä (normaalihinta 249 €).

Halutessasi voit maksaa valmennuksen kolmessa kuukausierässä: 3 x 50 € = Yht. 150 € Osamaksuvaihtoehdossa ilmoittautumiset sähköpostitse suskif@saunalahti.fi 

Palautetta kurssilta
"Ajattelinpa taas tänään, miten paljon hyvää ja hyötyä olen näistä kursseista saanut Aikamoisen tuulinen keli oli. Maneesin oviaukosta näkyvän todella ison kuusen oksat heiluivat sinne ja tänne; katto paukkui ja puoliksi auki oleva ovi myös... En kuitenkaan edes miettinyt, että pitäisi laittaa ovi kiinni Talutin ensin maasta ja samalla hahmotettiin kaikki ylimääräinen Sitten vaan selkään. Keskityttiin tekemiseen ja minä "laajaan katseeseen"! Olipa kiva ratsastus tänään(kin) Ja lopuksi syötiin ulkona jotain mataraa, näyttää olevan varsinaista herkkua tuo - eikä tuulet haitanneet yhtään silloinkaan meitä kumpaakaan"
-Kukka-Maaria, 61v-

"Moi, lupasin kurssin viimeisen session jälkeen kertoa miten kävi kisoissa sen hevosen kanssa jonka "ansiosta" kurssille tulin. Eli kyseessä on heppa jonka ostin 3 vuotiaana Hollannista, alku oli todella hankala ja hevonen reaktiivinen ja hyviä ratsuttajia tuli alas; yksi hyvä lensi H:sta peilin alle eli varmaan 10 -12 metrin lento. Hevonen ei mielestäni koskaan ole ollut ilkeä tms mutta vaan valtavan suuri (yli 180 cm), voimakas, pelokas ja isot reaktiot asioihin, joka teki sen vaikeaksi ratsastaa. Pikkuhiljaa hevosesta kuitenkin tuli parempi ja itse aloin ratsastamaan sillä n. vuosi sitten ja aloin kisaamaan helpossa luokassa ja hyvin meni ja saatiin jopa 75% kansainväliseltä FEI tuomarilta. Mutta oltiin huippu jumissa laukanvaihtojen kanssa ja tuntui että olimme totaalisen jämähtäneitä. Kun pyysin vaihtoa niin tuli yleensä loikka eteen ja ylös ja / tai pukki tai useampia. Ei kivaa. Sitten kuulin Suskista ja Mind Ridersista ja menin ekalle Mind Riders zoom luonnolle, josta sain jo aivan valtavasti tietotaitoa ja ilmoittauduin tälle kurssille ja ne vaihdot meni kisoissa hyvin, ekasta saimme 7.5 ja tokasta 8 eikä mitään hepulikohtausta ollenkaan (vähän päätään liikutti, mutta tuomari ei onneksi huomioinut) ja hyvinä ovat jatkuneet, parantuneet paljon ja menevät ihan kuin vettä vain. Eri kurssilla oppimiani "työkaluja" olen ahkerasti käyttänyt, myös oppilaiden kanssa ja hyvin toimii, kunhan muistaa vain ottaa käyttöön. Tärkeimpänä H:t, katse ja päättääkeskittyä siihen, mitä haluaa saavuttaa joka kerta kun menee hevosen selkään. Kiitos Suski"
- Nina, Mexikosta-

145,00 € 240,00 €
Please select variants first