Rohkeutta ratsastukseen -verkkokurssi alkaa maanantaina 27.9.2021

Syystarjous 25.9.2021 asti

Säästä 93€ ja ilmoittaudu mukaan 25.9. mennessä!!!

Tunnistatko itsesi alla olevista kohdista? Haluatko mielummin onnistumisen tunteen positiivisen ratsastuskokemuksen myötä? 

  • Koetko jännitystä, ahdistusta tai pelkoa ratsastuksessasi?
  • Pelkäät, että hevonen säikähtää etkä pysty hallitsemaan tilannetta.
  • Teet omassa mielessäsi kauhutarinoita, mitä kaikkea kamalaa voi tapahtua.
  • Et ymmärrä, miksi jotkin asiat ratsastuksessa tehdään tietyllä tavalla.
  • Olet huolissasi mitä muut ajattelevat sinun ratsastuksestasi.

Kurssi alkaa 27.9.2021 ja päättyy 25.10.2021. Kurssimateriaali on käytössä 31.1.2022 asti.

Mukaan kannattaa lähteä heti, sillä mitä nopeammin saat nämä loistavat keinot käyttöösi ratsastuksessasi, sen nopeammin pääset harjoittelemaan niitä käytännön tasolla. Näin taitosi karttuu ja pääset etenemään seuraavalle tasolle ratsastuksessasi. 

Kurssi sisältää:

Kurssi sisältää 5 osaa, jotka julkaistaan videoina sekä kirjallisena materiaalina kurssin suljetussa Fb-ryhmässä. 

Lisäksi yksi livevalmennus zoom alustan kautta 18.10.2021 klo 19-20.30. Tallenne on nähtävissä Facebook ryhmässä, jos et pääse livenä osallistumaan.

  • Mistä ahdistus, pelko ja jännitys johtuu, miten se ilmenee ja miten toimia jännitys- tai pelkotilassa. Toimivat keinot mukaan päivittäiseen harjoitteluun, voit harjoitella näitä ensin arjessasi ja ottaa mukaan ratsastukseen, kun menet seuraavan kerran ratsastamaan.
  • Miten ajatuksemme vaikuttavat ratsastuksessa hevoseen ja itseemme. Miten muokata ajatusmalleja. Muutamia keinoja käyttöön ja arkeen myös keskittymiskyvyn parantamiseksi.
  • Miksi omalla puheella, uskomuksilla ja itsetuntemuksella on niin iso merkitys hevosten kanssa toimiessa ja miten oppia huomaamaan ajatukset ja tunteet. Keinoja, miten niitä muokata.
  • Resilienssin eli psyykkisen palautumiskyvyn kehittäminen itsessä. Keinoja, miten selvitä takapakeista ja kehittyä eteenpäin.
  • Asioitten kertaus ja muutamia hyviä istuntaharjoituksia sekä niksejä, miten toimia, jos menetät hevosesi hallinnan.

Jokaisen viikon teemaan liittyy jokin tehtävä ja harjoitus. Voit ottaa harjoitukset saman tien osaksi arkea, joten ei haittaa, vaikket pääsisi heti ratsastamaan.

Kurssiin kuuluu myös suljettu Facebook-ryhmä, jossa Suski vastaa kysymyksiin ja keskustelee kurssiin kuuluvista asioista.

Kurssin sisältämän kirjallisen materiaalin saat omaksesi. Kurssimateriaali on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa edelleen.

Hinta 180€, säästä 93€ ja ilmoittaudu mukaan 87€ hinnalla 25.9.2021

26.9. jälkeen hinta nousee

Tässä esimerkki facebook ryhmässä olevasta keskustelusta ensimmäisen kurssinauhoitteen jälkeen.

Marjo: "Kiitos Suski! Sanoitit uskomattoman tarkasti juuri niitä ajatuksia mitä minulla on tallille mennessä työpäivän jälkeen vähän väsyneenä ja tietoisena, että sinä päivänä täytyy ratsastaa sillä "hankalalla hevosella". Toinen ajatuksia herättävä juttu oli tuo hengittäminen. Ratsastuksen opettajani muistuttaa aina samasta asiasta, nyt ehkä ymmärrän paremmin mitä minun tulee tehdä ja miten. Tässä tuli kaiken kaikkiaan niin paljon asiaa, että täytyy katsoa video vielä ajan kanssa uudestaan. Yksi kysymys minulla kuitenkin olisi. Jännitän erityisesti käsilläni paljon. Usein kämmenen nivelet on todella kipeät tunnin jälkeisenä päivänä, kun olen puristanut käsiäni niin paljon. En varsinaisesti vedä ohjaa, tai ainakin tiedostan asian ja pyrin olemaan vetämättä. Mutta olisiko tuohon mitään hyvää neuvoa?

Suski vastaa: Ajattele, että peukalo ja etusormi lukitsevat ohjat. Eli kuvittele, että sinulla on linnunpoikanen nyrkissäsi ja sitten vain peukalo ja etusormi estää ohjan liukumisen eli nyrkki on rennosti kiinni.  Kannattaa rapsuttaa hevosen sään kohdalta sormilla, jolloin rapsutusliike myös rentouttaa nyrkin. Avaa välillä sormiasi, mutta pidä ohjat paikallaan peukalon ja etusormen avulla

Marjo: Kiitos neuvosta, kokeilen heti seuraavalla tunnilla.

4 kuukautta myöhemmin Marjon palaute:
Moikka Suski!  Olinkin jo unohtanut tuon käsillä puristamisen, joten hengitysharjoitukset on todella auttaneet. Moneen muuhunkin juttuun.
Kurssi oli tosi hyvä, suosittelen kaikille ehdottomasti!"

Katso kurssille osallistuneiden palautteita täältä 


87,00 € 180,00 €
Please select variants first