Yrittäjän valmennus OSA 2: 15.2.-15.4.2022

Yrittäjän valmennuksessa Suskin omia kokemuksia ja oppeja 30 vuoden yrittäjän uralta ja 5 rautaisinta koulutusluentoa, jotka sisältävät tärkeää tietoa kaikille, jotka ovat yrittäjyydestä kiinnostuneita tai toimivat yrittäjinä. Maanläheisesti ja ymmärrettävällä tavalla esitettynä. Tarinoita haasteista ja selviytymisistä yrittäjyysuralla.

Tämä on suunnattu lähinnä hevosalan yrittäjille, sisällöltään kuitenkin kaikkien alojen yrittäjät hyötyvät.

1. Yrittäjä ja hänen toimintansa on aina kävelevä käyntikortti, mitä tämä vaatii?

2.  Kohderyhmä ja sen merkitys yrittäjyydessä.

3. Markkinatutkimus miksi? Miten? Mitä kysyn? Kuinka usein?

4. Markkinointi ja rohkeus olla esillä.

5. Tunne yrityksesi luvut, budjetointi, hinnoittelu ja kannattavuuslaskennat hyvin yksinkertaisesti ja maanläheisesti.

BONUSWORKSHOP Uuden tuotteen innovointi ja lanseeraaminen, miten voi tehdä.

LISÄKSI KAKSI LIVEZOOMIA, joissa keskustellaan yrittäjyyteen liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista valmennus- ja sparrausmielessä. Myöskin ajatuksia henkilöstöjohtamisesta ja asiakaspalvelusta.

Valmennus toteutetaan suljetussa Facebook-ryhmässä. Materiaalit ja ryhmän tuki ovat käytössäsi 31.5.2022 asti.

Haluan vilpittömästi tarjota jokaiselle yrittäjälle, joka on kiinnostunut itsensä ja yrityksensä kehittämisestä mahdollisuuden osallistua. 

Tarvittaessa voit myös maksaa koulutuksen erissä, ole silloin minuun yhteydessä suskif@saunalahti.fi tai 0400307493, niin sovimme maksusuunnitelmasta.

Valmennuspalautteita voit lukea alta edellisiltä osallistujilta.

"Minä koen saaneeni Suskin valmennuksista paljon ahaa-elämyksiä asioista jotka on monille itsestään selvyyksiä, mutta niin lähellä ettei niihin tullut kiinnitettyä riittävää huomiota. Meillä hevosyrittäjillä on paljon tehtäviä joita emme lokeroi kunnolla omiin alueisiin, vaan kaikki on ns. samassa säkissä. Teki hyvää pysähtyä myös pikkuasioiden ympärille, jäsentää ja pohtia miten voisin tehdä tämän kaiken paremmin ja tuottavammin. Less is more!

Itse hyödyin valmennuksesta varmasti eniten itsevarmuuden osalta. Keskustelut ruokki omaa itsetuntoa. Tuli tunne että osaanhan mä ja mullahan on mahtava idea. Yksin sitä jää helposti pyörimään paikalleen, porukassa tuli heitettyä ilmaan ideoita ja sai kopin jostain ihan uudesta. Harvemmin tulee pysähdyttyä asian äärelle, kun on niin kiireinen yrittäjä. Tosiasia on ettei me selvitä ilman pientä sparrausta.

Suski osaa boostata hyvin ja innostaa yrittämään lisää, hän sai minutkin ylittämään itseni. Valmennuksessa saaduilla neuvoilla pystyin keskittymään olennaiseen, sain selkeytettyä yrityksen toimintaa ja palveluja. Yksi parhaista opeista oli omasta itsestä huolehtiminen ja itsensä tunteminen. Keskustelut levosta ja yrittäjän hyvinvoinnista hurjan tärkeitä. Jos me vaan paahdetaan menemään ajattelematta sen tarkemmin, ei voi tulla kovin hyvä. Pidemmän päälle me uuvutetaan itsemme. On aika tärkeää pysähtyä asioiden ympärille, miettiä mitä tekee ja miten tekee. Voin suositella lämmöllä valmennuksia jokaiselle!"

434,00 €
Please select variants first