Rohkeutta ratsastukseen verkkokurssi alkaa
maanantaina 3.1.2021

Tunnistatko itsesi alla olevista kohdista? Haluatko mielummin onnistumisen tunteen positiivisen ratsastuskokemuksen myötä?

  • Koetko jännitystä, ahdistusta tai pelkoa ratsastuksessasi?
  • Pelkäät, että hevonen säikähtää etkä pysty hallitsemaan tilannetta.
  • Teet omassa mielessäsi kauhutarinoita, mitä kaikkea kamalaa voi tapahtua.
  • Et ymmärrä, miksi jotkin asiat ratsastuksessa tehdään tietyllä tavalla.
  • Olet huolissasi mitä muut ajattelevat sinun ratsastuksestasi.

Kurssi alkaa 3.1.2022 ja päättyy 31.1.2022. Kurssimateriaali on käytössä 31.3.2022 asti.


Mind Riders verkkoluento 35€


Luennon hinta on 35 €. Saat linkin luennolle 17.10. mennessä, kun olet maksanut luentomaksun. Luento on katsottavissa 31.10.2021 asti.

Luento sopii kaikille, jotka haluavat kehittää henkisiä vahvuuksiaan toimiessaan hevosten kanssa - omaan ikään tai taitotasoon katsomatta!

  • Hevonen on hyvin herkkä ja intuitiivinen eläin. Jos olet kärsimätön, stressaantunut, passiivinen, arka, huolestunut tai vaikka ylikorostetun kunnianhimoinen, nämä tunnetilat vaikuttavat hevoseen.
  • Luento tarjoaa keinoja ymmärtää itseäsi niin, että saat parhaan puolen itsestäsi käyttöön, jotta yhteistyö hevosen kanssa sujuisi paremmin. Saat myös vinkkejä miten tulla henkisesti vahvaksi ratsastajaksi.Ratsastajan Mentaalivalmennus
verkossa 1.11. - 31.12.2021


2 kuukauden Ratsastajan Mentaalivalmennus verkossa 1.11. - 31.12.2021
Normaalihinta 240€ Nyt 145€, kun ilmoittudut mukaan 24.10.2021 mennessä.

Kurssi on jatkoa perustaitoisen ratsastajan Rohkeutta Ratsastukseen-kurssille. Saat ratsastustunneista ja valmennuksista irti huomattavasti enemmän kurssin jälkeen. Kurssi syventää itseymmärrystäsi hevosen kanssa toimimiseen ja kehittää sinua ratsastajana.

Ratsastajan mentaalivalmennus on kahden kuukauden mittainen intensiivinen valmennusjakso, joka on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään itseäsi myös henkisellä tasolla ratsastajana. Tämä sopii myös mainiosti syventämään oppeja Rohkeutta Ratsastukseen kurssilta ja viemään omaa itsetuntemusta taas seuraavalle tasolle. 

Huippuvalmentaja Suski Fagerström perehdyttää sinut menestyneiden ratsastajien saloihin.
Ilmoittaudu mukaan 24.10. mennessä ja saat kurssin erikoishintaan 145€.