Rohkeutta ratsastukseen verkkokurssi, käytössäsi 90 päivää.

Tunnistatko itsesi alla olevista kohdista? Haluatko mielummin onnistumisen tunteen positiivisen ratsastuskokemuksen myötä?

  • Koetko jännitystä, ahdistusta tai pelkoa ratsastuksessasi?
  • Pelkäät, että hevonen säikähtää etkä pysty hallitsemaan tilannetta.
  • Teet omassa mielessäsi kauhutarinoita, mitä kaikkea kamalaa voi tapahtua.
  • Et ymmärrä, miksi jotkin asiat ratsastuksessa tehdään tietyllä tavalla.
  • Olet huolissasi mitä muut ajattelevat sinun ratsastuksestasi.

Kurssi on kajabin koulutusalustalla ja voit käydä kurssimateriaalin omatoimisesti läpi, se on käytössäsi 90 päivää. Saat linkin kajabiin sähköpostilla, kun olet maksanut tuotteesi.


Mind Riders verkkoluento 35€


Luennon hinta on 35 €. Saat linkin luennolle, kun olet maksanut luentomaksun.

Luento sopii kaikille, jotka haluavat kehittää henkisiä vahvuuksiaan toimiessaan hevosten kanssa - omaan ikään tai taitotasoon katsomatta!

  • Hevonen on hyvin herkkä ja intuitiivinen eläin. Jos olet kärsimätön, stressaantunut, passiivinen, arka, huolestunut tai vaikka ylikorostetun kunnianhimoinen, nämä tunnetilat vaikuttavat hevoseen.
  • Luento tarjoaa keinoja ymmärtää itseäsi niin, että saat parhaan puolen itsestäsi käyttöön, jotta yhteistyö hevosen kanssa sujuisi paremmin. Saat myös vinkkejä miten tulla henkisesti vahvaksi ratsastajaksi.Ratsastajan Mentaalivalmennus
verkossa tulossa 15.12.2021


Ratsastajan Mentaalivalmennus verkossa 
Normaalihinta 240€ Nyt 145€, kun ilmoittudut mukaan 24.10.2021 mennessä.

Kurssi on suunnattu tavoitteellisille ratsastajille ja kilpailemisesta kiinnostuneille. Saat ratsastustunneista ja valmennuksista irti huomattavasti enemmän kurssin jälkeen. Kurssi syventää itseymmärrystäsi hevosen kanssa toimimiseen ja kehittää sinua mentaalisti ratsastajana. Lähes kaikki aktiivisesti kilpailevat ratsastajat kehittävät myös mentaalitaitojaan. Mentaalisti taitava ratsastaja pystyy antamaan parastaan tilanteessa kuin tilanteessa. Jos näitä taitoja ei kehitä saattaa käydä niin, että valmennus- tai kilpailutilanteessa ratsastaja alisuorittaa, eikä saa parasta mahdollista irti suorituksissaan.

Ratsastajan mentaalivalmennus on intensiivinen koulutusjakso, joka on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään itseäsi myös henkisellä tasolla ratsastajana. Tämä sopii myös mainiosti syventämään oppeja Rohkeutta Ratsastukseen kurssilta ja viemään itsetuntemustasi taas seuraavalle tasolle. 

Huippuvalmentaja Suski Fagerström perehdyttää sinut menestyneiden ratsastajien saloihin.
Ilmoittaudu mukaan 15.12. mennessä ja saat kurssin erikoishintaan 145€.  

15.12.2021 jälkeen on kurssin hinta 240€.