ENG
SWE

Mind Riders Koulutukset
yrittäjille ja yrityksille

Työyhteisö koulutus

Tervetuloa inspiroivaan koulutukseen, joka kohottaa työyhteisösi voimavaroja ja mahdollistaa yrityksesi menestyksen!

Olen intohimoinen työyhteisöjen kehittäjä ja haluan tarjota teille mahdollisuuden nostaa tiiminne suorituskykyä uudelle tasolle. Tiedän, että jaksaminen, hyvinvointi ja vahva yhteishenki ovat avainasemassa menestyksekkään työyhteisön ja yrityksen rakentamisessa.

Ohjelma:

  1. Jaksaminen ja hyvinvointi: Työssä jaksaminen on kaiken perusta. Käymme läpi konkreettisia keinoja, miten voitte tukea toisianne paremmin ja säilyttää hyvinvointinne kiireisessäkin arjessa.

  2. Itsetuntemus ja persoonallisuustyypit: Ymmärrys omista vahvuuksista ja heikkouksista sekä toisten persoonallisuustyypeistä tekee tiimityöstä tehokkaampaa ja yhteistyöstä sujuvampaa.

  3. Tiedottaminen ja asiakasymmärrys: Tehokas viestintä niin sisäisesti kuin ulkoisesti on menestyvän yrityksen kulmakivi. Tutustumme siihen, miten voitte parantaa viestintäänne ja ymmärtää paremmin asiakkaitanne.

  4. Hyvän työyhteisön ilmapiirin rakentaminen: Luomme yhdessä pohjan positiiviselle työilmapiirille, joka kannustaa avoimuuteen, luovuuteen ja tiimityöhön. Yhdessä pohdimme myös, miten yrityksenne visio ja arvot voivat tukea tätä tavoitetta.

  5. Asiakaspalvelu ja markkinointi: Loppuhuipennuksena syvennymme asiakaspalvelun ja markkinoinnin saloihin. Näytämme, miten voitte erottua kilpailijoistanne tarjoamalla asiakkaille unohtumattomia kokemuksia ja rakentamalla vahvaa brändiä.

Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssanne ja auttaa teitä saavuttamaan uusia korkeuksia!

Lämpimin terveisin, Suski Fagerström

 

Koulutus ja virkistyspäivä Pirttisaaressa, Porvoon ulkosaaristossa

Koe unohtumaton päivä luonnon helmassa koulutuksen ja virkistyksen merkeissä Pirttisaaressa, Porvoon upeassa ulkosaaristossa!

Ohjelma:

9.00 Lähtö seikkailuun: Astu laivaan Sipoon Kalkkirannasta ja lähde kohti seikkailua Pirttisaareen. Anna merituulen tuoda mukanaan odotukset unohtumattomasta päivästä.

10.10 Tervetuliaiskahvit ja inspiroiva koulutus: Aloita päivä rentouttavalla tervetuliaiskahvilla ja valmistaudu saamaan arvokasta tietoa. Koulutusosuudessa pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja työkaluihin, jotka auttavat sinua saavuttamaan huippusuorituksia.

12.30 Makunautintoja: Nauti herkullinen ja ravitseva lounas saaren rauhassa. Ruokailun aikana voi vaihtaa ajatuksia ja rentoutua kollegoiden seurassa.

13.30 Virkistystä ja yhteishenkeä: Astu ulos mukavuusalueeltasi ja osallistu virkistys osuuteen, joka vahvistaa yhteishenkeä ja luo ikimuistoisia hetkiä yhdessä. 

16.00 Paluu arkeen, täynnä uutta energiaa: Lähde kotimatkalle rennon yhdessäolon merkeissä ja heittäydy vielä hetkeksi merituulen viilentämään matkaan veneellä kohti Sipoon Kalkkirantaa.

Tämä päivä on investointi yhteisönne hyvinvointiin ja tehokkuuteen. Tule mukaan luomaan ikimuistoisia hetkiä ja vahvistamaan työyhteisöänne Pirttisaaressa!

 

Yrittäjän henkilökohtainen mentorointi

Olen aina uskonut vahvasti yrittäjyyden voimaan ja haluan tarjota sinulle henkilökohtaista mentorointia matkallasi kohti menestystä. Ymmärrän, että yrittäjänä oleminen vaatii paljon enemmän kuin vain liiketoiminnan pyörittämistä – se vaatii oikean mindsetin ja työkalut, joita tarvitaan menestykseen.

Mitä voit odottaa mentoroinnilta:

  • Yrittäjän mindset: Keskitymme yhdessä siihen, miten voit kehittää oikean mindsetin menestyvälle yrittäjälle. Käymme läpi tärkeimmät työkalut, joita tarvitset menestyksen saavuttamiseksi ja miten voit kehittää itseäsi jatkuvasti.

  • Liiketoimintasuunnitelman päivittäminen: Työskentelemme yhdessä liiketoimintasuunnitelmasi kanssa ja selkiytämme yrityksesi vision ja arvot. Näin voit luoda vahvan perustan liiketoimintasi kasvulle ja menestykselle.

  • Kommunikoinnin kehittäminen: Tarkastelemme yrittäjän, henkilökunnan ja asiakkaitten välistä kommunikointia ja löydämme tehokkaita tapoja parantaa yhteistyötä työntekijöidesi kanssa. Luomme erilaisia tehtäviä ja strategioita, jotka auttavat sinua ja tiimiäsi saavuttamaan parempia tuloksia.

  • Itsetuntemus ja persoonallisuustyypin vaikutus: Miten oma persoonallisuutesi vaikuttaa yrityksesi menestykseen. Opit näkemään itsesi yrityksesi peilinä ja hyödyntämään vahvuuksiasi entistä tehokkaammin.

Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi yrittäjänä!

Kyselyt koulutuksista sähköpostilla tai puhelimitse

Suski puh. +358 400 307 493
Sähköposti: [email protected]

Kyselyt koulutuksista yrityksille ja työyhteisöille.

Lisätiedot ja kyselyt  koulutuksista voi laittaa sähköpostilla tai puhelimitse.

[email protected]

+358 400 307 493