Mind Riders Mentaalitaidot

Mind Riders Coaches
koulutus ratsastusta opettaville

Suski Fagerströmin  koulutus hevosalan ammattilaisille.

Haluatko kehittyä ratsastuksenopettajana?

Tässä hyvä koulutus opettajien pedagoogisten taitojen kehittämiseen.

 

Tervetuloa mukaan oppimaan ja saamaan vinkkejä liittyen ratsastajan ja omiin mentaalitaitoihin.

Opit mm. miten auttaa ratsastajaa, jolla on pelkoja, jännitystä, stressiä tai on muuten herkästi huonoissa energioissa ratsastaessa, samat keinot toimivat myös sinulle.
Opit myös ymmärtämään eri ihmistyyppejä heidän vahvuuksista ja haasteista. Lisäksi opit ymmärtämään positiivisen psykologian merkityksestä ratsastuksessa ja oppimistilanteessa.
Tulet huomaamaan miten positiivinen psykologia ja ratkaisukeskeisyys vaikuttaa ratsastajaan ja hevoseen opetustilanteissa, kun otat näitä tutkitustikin toimivia keinoja käyttöösi opettajana.

Nyt on loistava mahdollisuus kehittää itseäsi opettajana pedagoogisesti ja lisätä ymmärrystäsi mentaalitaidoissa ja itsetuntemuksessa.

Tänä päivänä nämä taidot ovat jokaiselle opettajalle hurjan tärkeitä ja opettaja, jolla on hyvät mentaalitaidot on tallille rikkaus.
Koulutus on 4 kuukauden mittainen, saat pääsyn koulutusalustalle ja voit omalla ajalla kuunnella
koulutusmateriaaleja.

Kuukausittain tiistaisin klo 10-11.30 pidämme aiheeseen liittyvän zoom keskustelutilaisuuden. Zoomissa keskustellaan omista kokemuksista, mitä itse olet huomannut opettaessasi aiheeseen liittyen. Mihin itse kiinnität huomiota opettaessasi, mitä kysymyksiä sinulla on aiheeseen liittyen. Zoomit tallennetaan kurssille osallistuvia varten, jollet pääse mukaan. Pääset mukaan omaan Mind Riders Coaches facebook ryhmään, jossa voit kertoa kokemuksistasi, esittää kysymyksiä ja kommunikoida muitten osallistujien kanssa koulutuksen aikana.

Itse olen opettanut ratsastusta yli 35 vuotta ja opiskellut mentaalitaitoja keskittyneesti viimeiset 10 vuotta. Meillä on valtava määrä työkaluja, joita emme ole vielä oppineet hyödyntämään ratsastuksen opetuksessa, näitä työkaluja haluan nyt jakaa eteenpäin myös hevosalalle. Uskon, että tästä koulutuksesta hyötyvät kaikki, jotka opettavat hevosalalla.


Koulutus tapahtuu itseopiskeluna verkossa omaan tahtiin ja lisäksi kuukausittaiset tapaamiset netin välityksellä, mahdollisesti myös livenä. Omassa Facebook ryhmässä voidaan keskustella ratsastuksen opettamiseen liittyvistä asioista.

Ilmottaudu kurssille

Koulutuksen sisällöt

Hevonen peilaa ajatuksemme ja tunteemme, tämän vuoksi mentaalitaidot ovat tarpeen.

Saija Ilvonsalo

Mind Riders Coaches-kurssi antoi todella paljon lisää työkaluja erilaisten ratsastajien motivoimiseen tilanteissa, joissa tuntuu, että yhteys ratsastajaan ei toimi. Ymmärrän nyt ratsastajien erilaisia reaktioita paremmin. Näitä asioita ei opi hevosalan koulutuksissa. Sain uutta motivaatiota ja intoa työhöni ja ymmärrän nyt myös omaa tapaani reagoida asioihin.

Tarja Altomaa

Mitä olen saanut MRC-kurssilta?
- varmuutta erilaisten oppijoiden kohtaamiseen
- ymmärrystä erilaisista oppijoista
- varmuutta käsitellä nopeastikin muuttuvia tunnetiloja
- ymmärrystä erilaisista tunnetiloista
- työkaluja erilaisten pelkotilojen käsittelyyn oppilaan kanssa
- oman mielenhallinnan keinoja
- työkaluja oman tunnetilan kontrolloimiseen
- keinoja oman opettamisen parantamiseen
- varmuutta omaan tekemiseen
- ymmärrystä sanojen käytöstä ja siitä, mikä jää oppilaalle mieleen
- kurssi on ollut korvaamaton apu, kun jouduin itsestäni riippumattomista syistä vaihtamaan yhtäkkiä työpaikkaa, hyppy tuntemattomaan, uusien oppilaiden ja hevosten kanssa työskentely.
Voin suositella kurssia kaikille, on antanut todella paljon eväitä!

Kurssin hinta

476 €

+ ALV 24 % (114 €)

  • Sisältää 4 luentoa
  • Pääsy koulutusalustalle ja koulutusmateriaaleihin
  • Pääsy Mind Riders -facebook ryhmään, jossa voit jakaa kokemuksia, esittää kysymyksiä ja keskustella muiden opettajien kanssa.

Ilmottaudu Mind Riders Coaches -koulutukseen.

Voit ilmottautua ja kysyä lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse.

[email protected]

040 030 7493