ENG
SWE

Kurssit

Tällä hetkellä tarjolla olevat koulutukset

 

Rohkeutta Ratsastukseen

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Opit keinoja millä kehittää mielen voimaa, rohkeutta ja keskittymiskykyä.

Hevonen on kuin ratsastajansa peili. Se miten ajattelet, toimit ja tunnet, heijastuu hevoseesi.

Ilmoittautuminen [email protected] tai 0400307493/ Suski

Tunnistatko itsesi alla olevista kohdista? 

 • Koetko jännitystä, ahdistusta tai pelkoa ratsastuksessasi ja haluaisit mieluummin ratsastaa luottavaisin mielin, nauttien yhteistyöstä hevosen kanssa?
 • Huolestuttaako sinua, että hevonen säikähtää etkä pysty hallitsemaan tilannetta?
 • Teetkö omassa mielessäsi kauhutarinoita, mitä kaikkea kamalaa voi tapahtua?
 • Mietitkö, miksi jotkin asiat ratsastuksessa tehdään tietyllä tavalla?
 • Huolestuttaako sinua mitä muut ajattelevat, kun ratsastat? 
 • Kaipaatko vinkkejä, miten voit kehittää istuntaasisi ja tasapainoasi ratsastuksessa?

Jos haluat mielummin onnistumisen tunteen positiivisen ratsastuskokemuksen myötä, kannattaa kurssille lähteä heti. Mitä nopeammin saat nämä loistavat keinot käyttöösi ratsastuksessasi, sen nopeammin pääset harjoittelemaan niitä käytännön tasolla. Näin taitosi karttuu ja pääset etenemään seuraavalle tasolle ratsastuksessasi. 

Kurssi sisältää:

5 luentoa, jotka ovat julkaistu videoina sekä kirjallisena materiaalina kajabin koulutusalustalla. Lisäksi ratsastukseen liittyviä vinkkivideita.

 • Mistä ahdistus, pelko ja jännitys johtuu, miten se ilmenee ja miten toimia jännitys- tai pelkotilassa. Toimivat keinot mukaan päivittäiseen harjoitteluun, voit harjoitella näitä ensin arjessasi ja ottaa mukaan ratsastukseen, kun menet seuraavan kerran ratsastamaan.
 • Miten ajatuksemme vaikuttavat ratsastuksessa hevoseen ja itseemme. Miten muokata ajatusmalleja. 
 • Erilaisia keinoja käyttöön keskittymiskyvyn parantamiseksi.
 • Omalla sisäisellä puheella, uskomuksilla ja itsetuntemuksella on iso merkitys hevosten kanssa toimiessa. Kurssilla saat vinkkejä näiden ajatusmallien muuttamiseksi paremmin itseäsi palveleviksi. Näillä keinoilla opit myös hallitsemaan tunteesi paremmin.
 • Resilienssin eli psyykkisen palautumiskyvyn kehittäminen itsessä.          Keinoja, miten selvitä takapakeista ja kehittyä eteenpäin.
 • Vinkkivideoilla erilaisia istuntaharjoituksia sekä niksejä, miten toimia, jos menetät hevosesi hallinnan.

Jokaisen luennon teemaan liittyy jokin tehtävä ja harjoitus. Voit ottaa harjoitukset saman tien osaksi arkea, joten ei haittaa, vaikket pääsisi heti ratsastamaan.

Kurssin sisältämän kirjallisen materiaalin saat omaksesi. Kurssimateriaali on henkilökohtainen, eikä sitä saa jakaa edelleen. Kajabissa materiaalit ovat katsottavissa vähintään 3 kuukautta.

Hinta on 87€, tämän voi tarvittaessa maksaa erissä.

Palautteita kurssilta:

"Hengitysharjoitukset on todella auttaneet moniin asioihin..
Kurssi oli tosi hyvä, suosittelen kaikille ehdottomasti!"
- Marjo -

"Ajattelinpa taas tänään, miten paljon hyvää ja hyötyä olen näistä kursseista saanut Aikamoisen tuulinen keli oli. Maneesin oviaukosta näkyvän todella ison kuusen oksat heiluivat sinne ja tänne; katto paukkui ja puoliksi auki oleva ovi myös... En kuitenkaan edes miettinyt, että pitäisi laittaa ovi kiinni Talutin ensin maasta ja samalla hahmotettiin kaikki ylimääräinen Sitten vaan selkään. Keskityttiin tekemiseen ja minä "laajaan katseeseen"!
Olipa kiva ratsastus tänäänkin."
-Kukka-Maaria, 61v-

" Sydämellinen kiitos Suski Rohkeutta ratsastukseen kurssista!

 🙏 Siitä oli apua kun palasin satulaan yli 10v tauon jälkeen nyt keski-ikäisenä. 
 
 Kurssin sisältö oli antoisa, mutta isoin merkitys oli mielestäni sun persoonalla: olet ihailtavan rento, oma itsesi ja avoimesti kertonut elämästäsi haasteineenkin. Se teki muhun vaikutuksen (sai kiinnostumaan kursseistasi kun luin artikkelin). Rohkaiseva innostunut energiasi tarttuu.Luulen,että juuri välittämäsi energia ja sen myötä tunnetason muutos oli kurssin isoin anti. 🤗
 
Olen itse psyk.sairaanhoitaja ja opiskelen 
kognitiiv. lyhytterapeutiksi, kiinnitän näihin asioihin ehkä siksikin huomiota. 😅
 
Kaikilla on raskaita ja ikäviäkin asioita, tehtyjä virheitäkin menneisyydessä, mutta otetaan opiksi, ei jäädä kiinni niihin vaan sisulla etiepäin.  💪 😁 Hevoset on tosiaan hyviä opettajia ja terapeutteja. "

terv. Jenni 

Muut valmennukset